неділю, липня 23

ПІДРУЧНИКИ "ІНФОРМАТИКА 9 КЛАС" ЗА НОВОЮ ПРОГРАМОЮ

Підручники «Інформатика, 9 клас», які відповідають програмі з інформатики для 9 класу за новою програмою, починаючи з 2017-2018 н.р.


Підручник "Інформатика. 9 клас" Й. Я. Ривкінд та ін.

Підручник "Інформатика. 9 клас" Н. В. Морзе та ін.

Підручник "Інформатика. 9 клас" О. О. Бондаренко та ін.


УВАГА!
Всі книги представлені виключно для ознайомлення і повинні бути видалені з Вашого комп'ютера чи будь-якого іншого носія інформації відразу після поверхневого ознайомлення із змістом.
Копіюючи чи зберігаючи представлені книги, Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно діючого міжнародного законодавства, а саме закону про авторське право і суміжні з ним закони.
Всі авторські права зберігаються за правовласниками. Якщо Ви являєтесь автором якогось із представлених документів і хочете доповнити, змінити чи видалити його з сайту, будь ласка, св'яжіться з автором сайту (реквізити для зв'язку можна знайти на сайті). Я радий буду прочитати Ваші побажання та прийняти міри щодо владнання непорозумінь.

1 коментар:

  1. Шановні власники блогу! На сайті https://imzo.gov.ua/pidruchniki/elektronni-versiyi-pidruchnikiv/ розміщені офіційні версії підручників, а не ті, які Ви пропонуєте. Представлені вами файли - матеріали конкурсу, які були доопрацьовані відповідно до висновків рецензентів та експертів. Слід зазначити, що на розміщення електронних версій підручників право має тільки Інститут модернізації змісту освіти. Ви ж у своєму дописі можете тільки надати посилання на їх сторінку. Поправте, будь ласка.

    ВідповістиВидалити